REKLAM

Bereket konvoyu Bulgaristan izlenimleri (haber detay )Video

Bayrampaşa Belediyesi'nin Balkanlar'da organize ettiği ve bu yıl sekizincisi gerçekleştirdiği Ramazan projesi Bereket Konvoyu, 'Kardeşlik Sınır Tanımaz' sloganıyla çıktığı yolculuğunda son durağı Bulgaristan oldu.İlk kez Asenovgrad'ta iftar veren Bereket konvoyu,heyecana ortak oldu.


Başta TRT HABER televizyonu olmak üzere bir çok medya ortak oldu.TRT HABER Ana haber bültenlerinde hep canlı yayına bağlanarak,çok yakından takip etti.Bunu canlı yayında taşıması bam başka duygu olsa gerek...




 

Aşağırdaki video görüntüsü  HABERBG'ye aittir ve izin almadan kullanmak yasaktır.


Programda konuşma yapan Asenovgrad Belediye Başkanı Emil Karaivanov, Müslümanların bayramını kutlayarak Bereket Konvoyu'nun Asenovgrad'a gelmesinde memnuniyet duyduklarını dile getirdi. Başkan Karaivanov, Bereket Konvoyu hakkında,
 "Yaptığınız şey çok önemli. Balkanlar'a barışı ve huzuru getiriyorsunuz. Aynı şekilde devam edin; biz hep sizin yanınızda olacağız." dedi.

Asenovgrad'ın, Müslümanların ve Hristiyanların birlikte yaşadığı örnek bir şehir olduğunu belirten Karaivanov, "Kardeşlik için diğer dinlere saygı duymalıyız." mesajını verdi.
Programın sonunda Bayrampaşa Belediyesi tarafından Asenovgrad Belediye Başkanı Karaivanov'a plaket takdim edildi.


            HABERBG

FACEBOOK SAYFAMIZI BEĞENİN ANINDA HABERDAR OLUN

Site haberlerin en altında reklam

〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓