REKLAM

YAŞI KÜÇÜK,İŞİ BÜYÜK;RADYO KURDU


Rumeli Tv'den yakından tanıdığımız genç yetenekli Cenk Seyfi,radyo kurarak Balkanların genç sesi oldu
Henüz 17 yaşında olmasına rağmen radyo kurma hayallerine kavuşan Cenk Seyfi,mutluluğunu gizleyemiyor.Kendisi,ortağı Cengiz Şen ile birlikte Burgas'ta Radyo BİZ'i kurdu.HABERBG muhabirimiz Kemal Öztürk ile konuşan Cenk Seyfi,internet radyosunun 16 Kasım 2014 tarihinde dinleyicilere ses getirdiğini ifade etti.
b

Yetenekli genç  yayın hakkında şöyle bilgi verdi;''Yayın il­ke­miz siz de­ğer­li din­le­yi­ci­ler­mi­ze, Bal­kan göç­men­le­ri­mi­ze fark­lı prog­ram­lar su­na­rak, ”göç­men­lik” duy­gu­su­nu azalt­mak. Ay­rı­ca Bul­ga­ris­tan türk­le­ri­nin sesi ola­ca­ğı­mız­dan hiç şüp­he­niz ol­ma­sın!''sözlerini kullandı.

TELEFONDAN DA DİNLENEBİLİYOR

Zengin içerikli programlar  sunan Radyo BİZ,aynı zamanda telefondan ve tablet'den de dinlemek mümkün.Balkan göçmenleri sevinçle karşıladığını belirten genç gazeteci,yakında Ana haber bülteni sunmaya başlayacaklarını müjdesini verdi.

KIRCALİ'DE RADYO OFİSİ AÇMAK İSTİYOR

Neden Burgas'da radyoyu kurdunuz?sorusuna şöyle cevap veriyor Cenk Seyfi:
Neden Burgas şehrinde mi?. Çünkü ben Burgas da yaşiyorum,ama aslen Kırcali'denim.Allah nasip ederse;ileride Kırcaali'de de radyomuzun ofisini açmayı düşünüyorum.
Radyo BİZ'i dinlemek isteyenler şu adresten ulaşabilirler
http://www.bizradyo.com,

İLETİŞİM

Bulgaristan/Burgas Oborişte Sokağı NO 66AA Tel: +359 887857587 cenkseyfi@bizradyo.com Radyo Biz 

Kemal ÖZTÜRK

HABERBG

Site haberlerin en altında reklam

〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓